Focus S(B)O

Op woensdag 27 januari 2021 (09:30 – 11:00) is er een digitale meeting gepland waarin de ideeën en ontwerpen van Focus S(B)O uiteengezet worden. De software zal voor 95% overeenkomen met Focus PO, maar op enkele fundamentele punten anders zijn. De leerlijn van cruciale leerdoelen die eindigt bij referentieniveau 1F vormt de basis van het schoolaanbod. Daarnaast zal de vaardigheidsindex anders worden vormgegeven, zodat de middenmoot van het S(B)O ook in het midden van de schaal zichtbaar wordt. Tot slot zullen er ook landelijke S(B)O-‘normen’ in worden opgenomen.

Deze meeting wordt georganiseerd door Ynte Essers en Wijnand Gijzen.

Interesse in deze ontwikkeling? Of wil je de digitale meeting bijwonen? Vul het onderstaande formulier in.
Na inschrijving ontvang je op korte termijn een reactie.

Menu