Audit voor het verbeteren van de onderwijskwaliteit

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Audit onderwijskwaliteit

HELDER Onderwijsadvies uit Culemborg, in regio Utrecht, voert de audit voor onderwijskwaliteit uit voor diverse scholen en besturen. Deze audits worden met name gebruikt als tussenmeting of startmeting en zijn gericht op de kwaliteitsgebieden. Deze kwaliteitsgebieden zijn vormgegeven door het waarderingskader van de Inspectie van het Onderwijs.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Wat houdt een audit voor de ontwikkeling van de onderwijskwaliteit in?

Een audit, uitgevoerd door HELDER Onderwijsadvies, is altijd gericht op het ontwikkelen van de onderwijskwaliteit. Er wordt dan ook niet enkel beoordeeld, maar je ontvangt ook gedegen advies dat past bij de doelen voor de leerlijnen binnen het basisonderwijs, die zijn opgesteld door het schoolbestuur. Een audit voor de ontwikkeling van de onderwijskwaliteit duurt doorgaans een enkele dag, maar dit hangt af van de wensen van de opdrachtgever. De audits bestaan onder meer uit gesprekken met onderwijsprofessionals, observaties, documentenonderzoeken en meer. Na afloop ontvang je een overzichtelijk rapport, waarmee iedere organisatie gegarandeerd vooruit kan.

Bespreek de mogelijkheden van de audits met een specialistische medewerkers

HELDER Onderwijsadvies verzorgt regelmatig een auditorentraining. Wil je meer weten over deze training of over het laten uitvoeren van een audit, gericht op de ontwikkeling van de onderwijskwaliteit? Vul gerust het contactformulier in, want onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?