Auditorentraining

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Auditorentraining

HELDER Onderwijsadvies te Culemborg, in regio Utrecht, organiseert een uitgebreide auditorentraining. De audits die je hierdoor kunt uitvoeren, dragen zeer veel bij aan de ontwikkeling van scholen en de verbetering van de kwaliteit voor het onderwijs. We vertellen je graag meer over de auditorentraining en de inhoud ervan.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

De inhoud van de auditorentraining

HELDER Onderwijsadvies organiseert regelmatig een auditorentraining. Inhoud en gespreksmethodiek – genaamd Clean Language – gaan hierbij hand in hand. Clean Language houdt in dat de auditor het werk uitvoert zonder aannames, suggesties en oordelen. Het maximumaantal informatie wordt zo verzameld én de gesprekspartner voelt zich gewaardeerd. De kern van de inhoud wordt gevormd door één vraag: ‘Wat zie/hoor je als een indicator uit het inspectiekader beoordeelt?’ De audits die naderhand kunnen worden uitgevoerd, bestaan onder meer uit observaties, gesprekken met onderwijsprofessionals en documentenonderzoeken. Achteraf wordt er een overzichtelijk rapport opgesteld, waarmee de scholen vooruit kunnen. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een auditorentraining; we voeren ook audits voor de onderwijskwaliteit uit.

Vul ons contactformulier in en ontvang meer informatie.

Naast het aanbieden van auditorentrainingen, helpen we je met het opstellen van een leerlingplansysteem en vertellen we meer over groepsplanloos werken. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?