Begeleiding passend onderwijs

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Begeleiding passend onderwijs

Bij begeleiding in je school om passend onderwijs te bieden, is het verstandig om beroep te doen op ervaren specialisten. Bij HELDER Onderwijsadvies in Culemborg, vlak bij Utrecht, ontvang je de ondersteuning en adviezen die je nodig hebt om de werkwijze van jouw school te verbeteren. Met de software van Focus PO krijg je een tool die op het niveau van school, groep en leerling nieuwe inzichten kan verschaffen. Op die manier krijg jij de beste begeleiding in de organisatie van passend onderwijs.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Begeleiding op maat met passend onderwijs

Begeleiding bij het opstellen van passend onderwijs is altijd afhankelijk van de school. Iedere leerlingenpopulatie is namelijk anders en om ervoor te zorgen dat jij de beste leerdoelen en schoolambities hanteert, is het belangrijk om het schooltraject te doorlopen. Hierbij krijg je een rijkdom aan informatie over alle aspecten van het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan lesmethoden voor het basisonderwijs, het opstellen van gepaste leerdoelen voor het onderwijs en het gebruiken van een leerlingplansysteem. Al deze mogelijkheden en een uitvoerige begeleiding geven je de handvaten om passend onderwijs te organiseren.

Schakel deze ondersteuning in

Als je begeleiding wenst bij het opstellen van passend onderwijs in jouw kleuter- of basisschool, biedt Focus PO of een van de vele andere trainingen van HELDER onderwijsadvies ongetwijfeld uitkomst. Daarnaast bieden we ook een leerlingvolgsysteem, waar de leerlijnen van de individuen worden bijgehouden. Vul het contactformulier in wanneer je geïnteresseerd bent of om je onderwijsinstelling in te schrijven.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?