Didactisch handelen

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Didactisch handelen

Didactisch handelen is een van de kernaspecten van goed onderwijs. Bij HELDER Onderwijsadvies in Culemborg, vlak bij Utrecht, krijg je de kans om nieuwe lesmethodes en technieken te leren die je helpen in het onderwijs. Dat geldt niet alleen op groepsniveau, maar eveneens op het niveau van de school en de leerling. Zo leer je op een didactisch verantwoorde manier te handelen.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Didactisch handelen volgens de opbrengst van je leerlingen

Om didactisch op de beste manier te handelen, moet je je bewust zijn van de leerdoelen en leerlijnen. Deze vloeien voort uit de schoolambities, die gebaseerd zijn op de interpretatie van de referentieniveaus. Met behulp van Focus PO kun je deze schoolambities op een opbrengstgerichte manier opstellen, zodat je leerlingen het best mogelijke onderwijs genieten. Dat betekent eveneens dat je een beter zicht hebt op hoe je didactisch handelen optimaal aanpakt. Met een schooladviseur aan je zijde kun je dit op een gerichte manier behandelen en het onderwijs in je school elk jaar opnieuw verbeteren en optimaliseren.

Vul het contactformulier in voor extra informatie

Als je meer informatie wenst over onderwijsondersteuning, Focus PO en de mogelijke schooltrajecten, is het mogelijk om al je vragen te stellen bij de medewerkers. Vul het contactformulier in om in contact te komen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?