Leerkrachtvaardigheden

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Leerkrachtvaardigheden

Leerkrachtvaardigheden bijschaven is een goede manier om de kwaliteit van het onderwijs in jouw basisschool te verbeteren. Bij HELDER Onderwijsadvies is het mogelijk om middels trainingen en trajecten alle aspecten van je onderwijs bij te stellen op basis van de behoeften van je school. Met gecertificeerde trainers is het mogelijk om op een gerichte manier de leerkrachtvaardigheden te versterken en zodoende de kwaliteit van het onderwijs verbeteren.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Zowel de leerkrachtvaardigheden als de kwaliteit van het onderwijs verbeteren

Bij het verbeteren van de leerkrachtvaardigheden is de training omtrent Expliciete Directe Instructie (EDI) een goed traject. Op basis van drie bijeenkomsten, gecombineerd met lesobservaties, is het mogelijk om heel wat informatie te vergaren en extra technieken bij te leren om een goede les samen te stellen. Tijdens de trainingen gaan deelnemers actief aan de slag en is oefening een belangrijk element. Bij de lesobservaties kijkt men of de vaardigheden worden beheerst en welke aspecten nog extra focus vereisen bij de volgende bijeenkomst. Bij de lesobservaties krijgt de trainer bijstand van een medeobservant uit de school zelf, die inzichten vergaart tijdens het kijken naar een EDI-les. Na dit traject beschik je over de leerkrachtvaardigheden om de kwaliteit van je onderwijs te verbeteren.

Ontdek ook andere hulpmiddelen

Naast leerkrachtvaardigheden zijn er tal van andere aspecten nodig om de kwaliteit van het onderwijs aanzienlijk te verbeteren. Bij HELDER Onderwijsadvies te Culemborg, vlak bij Utrecht, heb je de mogelijkheid om vele andere schooltrajecten te volgen en zelfs te informeren naar Focus PO als software voor passend onderwijs. Vul het online contactformulier in om alle informatie die je wenst te vergaren.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?