Leerlingplansysteem

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Leerlingplansysteem

Een leerlingplansysteem geeft je een goede inkijk in de specifieke evolutie van een leerling. Met Focus PO, een onderwijsplansysteem voor het basisonderwijs, is het mogelijk om deze elementen overzichtelijk in kaart te brengen. Met de hulp van HELDER Onderwijsadvies in Culemborg, vlak bij Utrecht, integreer je het systeem op basis van je schoolaanbod. Zo biedt een leerlingplansysteem niet alleen individuele mogelijkheden, maar eveneens kansen op school- en groepsniveau.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Een leerlingsplansysteem op een slimme manier integreren in je onderwijs

Met Focus PO als leerlingplansysteem is het mogelijk om op elk moment de ontwikkeling van de leerlingen te bekijken. Zo kijk je naar de cruciale leerdoelen, maar eveneens naar de betrokkenheid bij de lessen en de mate waarin de leerlingen de referentieniveaus beheersen. Met een vaardigheidsindex (vix) kun je de resultaten van methodeoverstijgende toetsen vergelijken. Die informatie komt altijd van pas als je een reflectie van het schooltraject wilt maken en zoekt naar methodes om effectief onderwijs uit te voeren. Maak daarom gebruik van de vele voordelen van een leerlingplansysteem voor de specifieke omstandigheden in jouw basisschool.

Ontdek alle mogelijkheden

Focus PO is veel meer dan enkel een leerlingplansysteem. Het biedt een handvat aan voor leerkrachten om leerlingen van groep 1 tot en met 8 de juiste lesmethodes aan te bieden en de ontwikkeling van leerlingen op vlak van rekenen, lezen en taalverzorging te versterken. Vul het online contactformulier in om alles te ontdekken over dit hulpmiddel of over alle trainingen, schooltrajecten of systemen die je kunt verkennen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?