Onderwijsadvies van dé specialist

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Onderwijsadvies

HELDER Onderwijsadvies in Culemborg, nabij Utrecht, is een onderwijsadviesbureau dat scholen ondersteunt met het realiseren van passend onderwijs op zowel school-, groeps- en leerlingenniveau. Als onderwijsadviseur helpen we je met het bereiken van de doelen en stellen we een passend schoolaanbod samen. We baseren het onderwijsadvies op verschillende referentieniveaus en de leerdoelen die hierop aansluiten.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Onderwijsadvies door middel van ons uitstekende softwarepakket

Focus PO is een softwarepakket dat leerkrachten helpt met het creëren van lesmethodes voor rekenen, lezen en taalverzorging zonder onderwijsadviseur. Er worden cruciale leerdoelen opgesteld en deze leidraden maken het softwarepakket tot een uitstekend onderwijsplansysteem van onderwijsadviesbureau HELDER Onderwijsadvies. De software zorgt ervoor dat iedere basisschool de schoolambities behaald. We hebben sinds onze start ruim 1500 schoolleiders, intern begeleiders, onderwijsadviseurs en leerkrachten verder geholpen met onze Masterclass Opbrengstgericht Passend Onderwijs. We baseren ons onderwijsadvies en de training op zes uitgangspunten van de denk- en werkwijze van Opbrengstgericht Passend Onderwijs, zoals opbrengstgericht werken met kleuters. Deze uitgangspunten worden gebaseerd op ‘groepsplanloos werken’. Indien het nodig is, vloeien hieruit verbeteraanpakken en interventies. Daarom rekent je op de hulp van ons als onderwijsadviseur.

Informeer naar de mogelijkheden van onze diensten en pakketten

De Masterclass Opbrengstgericht Passend Onderwijs vormt een betekenisvolle inhoud om vijf kwaliteitsgebieden uit het onderzoeks- en waarderingskader van de Inspectie van het Onderwijs in te richten. Als onderwijsadviesbureau zorgen we ervoor dat onze invulling zorgt voor een duidelijke en betekenisvolle taakuitvoering. Focus PO is een softwarepakket dat ondersteunt en zorgt voor gepast onderwijsadvies. Daarnaast draagt het bij aan de schoolontwikkeling. Neem gerust eens contact op met de medewerkers van ons onderwijsadviesbureau en laat je meer vertellen over de diensten en pakketten die we aanbieden als onderwijsadviseur.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?