Schoolontwikkeling

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Schoolontwikkeling

Schoolontwikkeling is belangrijk om de kwaliteit van het basisonderwijs in je school te onderhouden. HELDER Onderwijsadvies helpt je hierin met advies en training op basis van zes uitgangspunten. Met een cyclische werkwijze werk je op een manier waarbij je continu reflecteert en kijkt naar de opbrengst van de methodes. Door hierop te reflecteren en methodes aan te passen volgens de waarnemingen, ontstaat er een schoolontwikkeling voor je basisonderwijs in een stijgende lijn.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Een schoolontwikkeling voor basisonderwijs gericht op jouw situatie

Elke school werkt natuurlijk op een andere manier met andere leerkrachten en leerlingen. Logischerwijze betekent dat telkens een andere schoolontwikkeling voor het basisonderwijs. Met Focus PO krijg je het ideale middel om dit in goede banen te leiden. Op basis van vooropgestelde schoolambities ga je aan de slag met de referentieniveaus van de overheid en van je eigen school. Door opbrengstgericht te werken en je leerlingenpopulatie te doorspitten, kun je via leerlijnen en leerdoelen allereerst op het niveau van de groep te werk gaan. Met de feedback die hieruit terugkomt, ga je vervolgens aan de slag om ook aspecten van de schoolontwikkeling voor basisonderwijs aan te passen naargelang de individuele behoeften van bepaalde leerlingen. Zo kun je met begeleiding passend onderwijs bieden aan zij die het nodig hebben.

Ontdek meer over deze service

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die schoolontwikkeling voor het basisonderwijs via Focus PO te bieden heeft. Verken de diverse aspecten waarin dit middel jou en je school kan helpen en vul het online contactformulier in om meer informatie te verkrijgen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?