Schoolopbrengsten analyseren

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Schoolopbrengsten analyseren

Door schoolopbrengsten te analyseren, krijg je inzichten die het mogelijk maken om het onderwijs in je school continu te verbeteren. HELDER Onderwijs in Culemborg, vlak bij Utrecht, helpt je bij het verwerken van deze informatie en toont je hoe je optimaal gebruikmaakt van deze cijfers. Via Focus PO en vele trainingen til je de leerlijnen, leerdoelen en schoolambities naar een hoger niveau. Ga daarom aan de slag met het analyseren van schoolopbrengsten.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Schoolopbrengsten analyseren op een nuttige manier

Schoolopbrengsten analyseren is essentieel om de leerlingenpopulatie van je school het beste onderwijs aan te bieden. Door een schoolaanbod passend te maken voor zowel de leerlingenpopulatie als de schoolambities door middel van een schoolweging, hoop je op de best mogelijke resultaten. Via een analyse van de opbrengst van de leerlingen kun je de middenmoot of de middelste 60% van de groep bepalen. Vergelijk deze met de landelijke middenmoot en vervolgens heb je een idee waarop je de basisleerroute van je onderwijs moet baseren. Met de gepaste lesmethoden voor het basisonderwijs en daarbij ook een selectie van de leerlingen die extra aanpassingen nodig hebben, bouw je steeds verder aan het ideale onderwijs voor iedereen in je school.

Maak gebruik van de ondersteuning

Uiteraard is het analyseren van schoolopbrengsten niet zo eenvoudig. Daarbij kan de software Focus PO en passende begeleiding voor het onderwijs zeker een handje helpen. Vul het contactformulier in om meer informatie te vergaren over deze service of om je in te schrijven voor een van de mogelijke trainingen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?