Schooltraject

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Schooltraject

Een schooltraject van HELDER Onderwijsadvies te Culemborg, in regio Utrecht, biedt handvaten voor het gehele team. De basis voor een duurzame en werkbare kwaliteitscyclus voor het basisonderwijs wordt hiermee gelegd. We ondersteunen scholen hiermee om passend onderwijs te realiseren op school-, groeps-, en leerlingniveau en we zorgen er zo samen voor dat de schoolambities worden bereikt.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

De invulling van het schooltraject

Het schooltraject bestaat uit vijf verschillende dagdelen voor het hele team en draagt bij aan het realiseren van effectief onderwijs. De invulling van de dagdelen is opgedeeld in onder andere de volgende aspecten:

  • Referentiekader taal en rekenen
  • Presentatie schoolambities en schoolaanbod aan het team
  • Cruciale leerdoelen en ik-doelen
  • Respons op de leerroute en interventies
  • Betrokkenheid in Focus PO

De kosten zijn vrijgesteld van btw én voor nieuwe Focus PO-gebruikers (eenmalig per school) is de software zes maanden gratis. Voor bestaande gebruikers van de software (en oud-Masterclass-deelnemers) geldt er een aangepaste prijs op aanvraag.

Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie over de trajecten

De kosten voor de Focus PO zijn € 11,50 per leerling per jaar – inclusief btw. Wens je meer informatie over de kosten van het schooltraject? Of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over onze masterclasses voor schoolleiders of de auditorentraining? Vul dan zeker het contactformulier in. Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?