Software voor passend onderwijs

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Software passend onderwijs

Focus PO is een uitstekend onderwijsplansysteem met software dat passend onderwijs plant en de ontwikkeling van leerlingen volgt. HELDER Onderwijsadvies in Culemborg, in Utrecht, helpt om verder te bouwen op je eigen schoolambities en leerdoelen. Op basis van de cruciale leerdoelen maakt de software iedere leerkracht wegwijs door alle lesmethodes. De software helpt bij het introduceren van passend onderwijs met een onderwijsplansysteem én een systeem voor lesmethodes in het basisonderwijs.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Software voor passend onderwijs: vergaar inzicht in de leerlingen

Focus PO is gebaseerd op het feit dat leerlingen divers zijn, waardoor één algemeen systeem met lesmethodes vaak niet het optimale basisonderwijs verzorgt. Door de software te gebruiken waarmee je een passend onderwijsplansysteem uitstippelt, vergaar je veel inzichten in de leerlingen, waardoor je de schoolambities hierop kunt aanpassen. Hierdoor zorg je ervoor dat het grootste gedeelte van de leerlingen geniet van passend onderwijs. De snelheid van de lesmethodes voor begrijpend lezen, rekenen en taalverzorging bepaal je zelf. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de referentieniveaus flexibel te maken. Door de juiste opstelling van het onderwijsplan worden de cruciale leerdoelen bereikt en neem je positieve resultaten waar op het gebied van leeropbrengsten waar.

Trainingen en trajecten voor correct gebruik van de software

Door de trainingen en trajecten van HELDER Onderwijsadvies te volgen, zorg je ervoor dat de software voor passend onderwijs op de juiste manier wordt gebruikt. Volg hiervoor zeker de Masterclass Opbrengstgericht Passend Onderwijs en leer hoe je de kwaliteitscyclus integreert in je onderwijsplansysteem en hoe het gebruik van Focus PO een systeem aanbiedt voor de lesmethodes in het basisonderwijs.

Neem contact met ons op en vergaar kennis over het opstellen van een onderwijsplan

Wil je meer informatie over de trainingen en de trajecten die we aanbieden voor de juiste opstelling van een onderwijsplan? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in en vergaar meer informatie over de software voor passend onderwijs, een juist systeem voor de verschillende lesmethodes in het basisonderwijs én het opstellen van een uitstekend onderwijsplan. De medewerkers van ons bureau voor onderwijsadvies zijn je graag van dienst en vertellen je meer over Focus PO en alle mogelijkheden voor passend onderwijs die deze software biedt.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?