Medewerkers

Ynte Essers

Ynte Essers

Ynte is onderwijskundige/toetsdeskundige. Ze is trainer van de Masterclass en adviseert scholen en schoolbesturen bij de invoering van Opbrengstgericht Passend Onderwijs. Ynte is gespecialiseerd in thema’s zoals leerlijnen, referentieniveaus en formatief toetsen.

Menno van Hasselt

Menno van Hasselt

Menno is trainer van Masterclass en adviseert scholen en schoolbesturen bij de invoering. Hij schrijft regelmatig artikelen waarin hij de invoering vanuit verschillende invalshoeken belicht zoals groepsplanloos werken en gepersonaliseerd onderwijs.

emila bijl

Emila Bijl

Emila is onderwijskundige/toetsdeskundige. Ze is trainer van de Masterclass en adviseert scholen en schoolbesturen bij de invoering van Opbrengstgericht Passend Onderwijs. Emila is gespecialiseerd in thema’s zoals leerlijnen, referentieniveaus en formatief toetsen.

Wijnand Gijzen

Wijnand Gijzen

Wijnand is trainer van Masterclass en adviseert scholen bij de invoering in het regulier, maar ook speciaal (basis)onderwijs. Wijnand is auteur van verschillende artikelen waarin hij nieuwe thema’s zoals de schoolweging, werken met een schoolambitie verbindt met de zes uitgangspunten.

Menu