Een helder plan van aanpak voor je groep en leerlingen

Doel: Na het toetsen en analyseren van de resultaten maak je voor je groep en leerlingen een overzichtelijk en uitvoerbaar plan van aanpak met SMART-geformuleerde interventies.

Voor wie: ib'er/kwaliteitscoördinator, leerkracht, schoolleiding

Duur: minimaal 1 bijeenkomst, op maat gemaakt voor jouw school

Accreditatie: Nee

Inschrijving: Team

Locatie: op school

Prijs: prijs op aanvraag

Inhoud

Je hebt de ontwikkeling van de leerlingen getoetst en aan de hand van de resultaten bekeken welke leerlingen zich naar verwachting ontwikkelen op het aanbod dat zij volgen en voor welke leerlingen naast dat aanbod meer afstemming nodig is omdat je stagnatie ziet. In deze bijeenkomst leer je een plan van aanpak te maken dat jou echt helpt bij het plannen en voorbereiden van je onderwijs, afgestemd op wat je leerlingen nodig hebben.

Wat ga je leren?

In deze training leer je te denken van groep naar subgroep naar leerling. Door deze slimme aanpak krijg je een overzichtelijk plan dat de belangrijke aanpassingen voor je leerlingen bevat: de interventies. Om de effectiviteit van de interventies te kunnen zien, is het belangrijk dat je interventies SMART formuleert. Tijdens de training krijg je dan ook praktische handvatten om de interventies concreet, uitvoerbaar én meetbaar voor evaluatie te maken. Zo kan je de cyclus goed rondmaken en je leerlingen zo optimaal mogelijk ondersteunen.

De opbrengst

  • 1 Na deze training heb je praktische handvatten gekregen om de interventies concreet, uitvoerbaar én meetbaar voor evaluatie te maken. Zo kan je de cyclus goed rondmaken en je leerlingen zo optimaal mogelijk ondersteunen.

Trainers

Emila Bijl

Monique Steenwinkel

Jojanneke Beugelink

Jeroen Mulder

Kimberly de Jong – Vermeulen

Bernadette Dijkman

Marit Peters

Marjolein Veuger

Wijnand Gijzen

Delen:

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier