Masterclasses voor schoolleiders

Onafhankelijk onderwijsadvies

Op het niveau van scholen, groepen en leerlingen

Het expertsysteem voor het basisonderwijs

  1. Home
  2. Masterclasses voor schoolleiders

Masterclasses voor schoolleiders zijn gericht op dóen. Het belangrijkste doel is op Focus PO zelf in te gaan voeren. HELDER Onderwijsadvies te Culemborg, nabij Utrecht, zorgt ervoor dat je een actieve leerhouding uitstekend kunt combineren met het lezen van publicaties en het uitvoeren van opdrachten, zodat je leert wat nodig is om een fantastische leerwinst te boeken.

Interesse in een abonnement op Focus PO?

Wat leer je tijdens masterclasses voor schoolleiders?

De masterclasses zijn uitstekend voor schoolleiders, want je leert begrijpen én uitleggen wat de samenhang is van schoolambities, het onderwijsresultatenmodel, de schoolweging, leerlijnen en meer. Door middel van Focus PO, ons softwarepakket, pas je de kennis toe. Tijdens de masterclasses voor schoolleiders, zoals de Masterclass Opbrengstgericht Passend Onderwijs, geef je invulling aan vijf kwaliteitsaspecten die in het waarderingskader van de Inspectie van het Onderwijs worden genoemd. Je legt de basis voor een passend schoolaanbod gebaseerd op de referentieniveaus taal en rekenen. Daarnaast houd je zicht op de ontwikkeling van leerlingen en je geeft richting aan het didactisch handelen in jouw school.

Meld je eenvoudig online aan voor de masterclass

Heb je interesse in masterclasses voor schoolleiders? Meld je eenvoudig online aan via onze website. Als je vragen hebt over een masterclass en meer informatie erover wenst, dan staan we altijd klaar om je meer te vertellen. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in!

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bekijk onze nieuwsberichten

Contact en gratis voorlichting

Interesse in een abonnement op Focus PO?